Exclusief koken, Kookinstructies, Diner & Wijnproeven

De Italiaanse keuken is een fundamenteel aspect in de cultuur. In Toscane zijn de mensen trots op hun simpele, voedzame maar overvloedige maaltijden. Een van de hoogtepunten van uw verblijf in Toscane zou kunnen zijn een uitgebreide maaltijd, bereid en verduidelijkt door locale koks, in eigen keuken.

Voor alles wordt gezorgd. Met een glas wijn in uw hand kunt zien hoe uw 5 gangen diner wordt gemaakt. De koks laten u de geheimen zien van de Toscaanse keuken en geven u tips. Zij geven uitleg over wijn, olijfolie en andere typisch Toscaanse producten.

Er zijn verschillende menu’s en zijn meestal zo samengesteld:

Een selectie van antipasti: voorgerechten.

Een pittig eerste gerecht.

Verse pasta met saus.

Een hoofdgerecht van vlees en contorni, bijgerechten.

Een heerlijk dessert.

Na het klaarmaken verzoeken wij u aan tafel plaats te nemen en zullen wij u serveren. Wij schenken een selectie van wijnen die speciaal uitgezocht zijn zodat zij passen bij de geserveerde gerechten. Zij komen van de beste wijnhuizen uit de omgeving.

Deze combinatie van ‘leren’, dineren en wijnproeven zullen u een avond geven om niet te vergeten. Vol fascinerende ‘weetjes’, vol geuren en smaken en heerlijke wijnen.

Op deze avond verzorgen wij alles. Wij laten u achter met een schone keuken, een heerlijk gevulde maag en een geïllustreerd boekje met recepten. En hopelijk een ‘honger’ om u verder te verdiepen in de Toscaanse keuken en wijnen.

Meer informatie »

Prijzen exclusief koken, kookinstructies, diner & wijnproeven

Kookcursussen 09.45 tot 17.30 uur
Aantal personenPrijs p.p.Totaal
2 personen€ 125€ 250
3 personen€ 110€ 330
4 personen€ 100€ 400
5 personen€ 95€ 475
6 personen€ 90€ 540

 

Overige activiteiten