Over Bella Toscane

VERKOOP

Bella toscane is een zelfstandige onderneming gevestigd in Nederland en wordt gerund vanuit het gebied ten zuiden van Siena. Eigenaresse en oprichtster is Marieke Bergamotti. Zij heeft persoonlijke ervaring in aan- en verkoop, financiering, verbouw en aanvragen van vergunningen.

Er wordt uitsluitend in dit gebied, globaal tussen Siena en Montalcino, verkocht. Dat heeft praktische redenen maar ook omdat dit een mooi, zo niet het mooiste deel van Toscane is. Het is het landbouw gebied. Authentiek, weinig nieuwbouw, prachtig van kleur en met zijn eeuwige vergezichten. Verkopers en verhuurders zijn allen persoonlijke bekenden.

Doordat het makelaars fee in Italië velen malen hoger is dan in Nederland, staat veel onroerend goed alleen ‘via-via’ te koop. Bella Toscane bemiddeld voor vrienden, kennissen en bekenden en vraagt daar lagere courtages voor.

VERHUUR

Ook voor de verhuur geldt dat uitsluitend in het gebied tussen Siena en Montalcino wordt verhuurd. Direct contact staat centraal, verhuurders zijn persoonlijke vrienden of bekenden. Bella Toscane hanteert de officiële huurprijzen zonder extra bijkomende kosten.

Bella Toscane treedt op als bemiddelaar voor de Nederlandse markt, wij zorgen voor het initiële contact en de reserveringen. U gaat goed en duidelijk voorbereid op reis zonder dat u voor ‘verrassingen’ komt te staan. Ook als u verblijft op een van de’ agriturismi’ kunt u een beroep op ons doen voor bemiddeling, advies en hulp:

La dolce vita begint bij Bella Toscane.

  • Over Bella Toscane