Pieve Sprenna, Toscaanse villa

Pieve Sprenna, een Toscaanse villa gelegen op een geweldig groot landgoed op een van de mooiste heuvels tussen Siena en Montalcino.

Midden in een landschap dat wordt bepaald door cipressen, wijn- en olijfgaarden; een uitzicht als op een ansichtkaart!

Overdag maakt u culturele uitstapjes, maakt u gebruik van de aanwezige mountainbikes of geniet u van tuin en zwembad, 's avonds maakt u uw eigen eten klaar en geniet u van de weergaloze zonsondergang of dineert u onder de fruitbomen en maakt u kennis met de toscaanse keuken welke zelf door gastheer en gastvrouw worden klaargemaakt.

Voor meer informatie: www.pievesprenna.nl.

Overzicht onderdelen

 • Appartementen

  Alle appartementen geven een prachtig uitzicht over de Sienese heuvels en een aantal van hen heeft een eigen privé terras. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en zijn voorzien van een kookgelegenheid, slaapkamer, wc en douche. In sommige appartementen is er een open haard aanwezig.

  Lees meer over appartementen »
 • Kamers

  Alle kamers geven een prachtig uitzicht over de Sienese heuvels en een aantal van hen heeft een eigen privé terras.

  Lees meer over kamers »
 • Villa

  De villa is volledig gerestaureerd in oude toscaanse stijl, denk aan mooie houten balken en prachtige terracotta vloeren. De villa ligt op ongeveer honderd meter van het 'hoofdgebouw' en is verdeeld in twee appartementen: Alba en Tramonto.

  Lees meer over villa »
 • Faciliteiten

  Faciliteiten

  Er zijn volop recreatieve en toeristische mogelijkheden in de directe omgeving.

  Lees meer over faciliteiten »
 • Locatie

  Het landgoed Pieve Sprenna ligt op een van de heuvels tussen Siena en Montalcino, ca 20 kilometer ten zuiden van Siena.

  Lees meer over locatie »
 • Omgeving

  Montalcino: het stadje met zijn nauwe bochtige en stijle straatjes is tijdloos en is vooral bekend om zijn wijnbouw. Eventueel is het mogelijk, om op afspraak, in de nabije omgeving van Montalcino een uitstapje te maken naar een van de wijnkelders en u rond te laten lijden om kennis te maken met de heerlijke Brunello wijnen.

  Lees meer over omgeving »
 • Prijzen

  Prijzen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar, de groepsgrootte en de lengte van het verblijf. U moet uitgaan van een gemiddelde dagprijs van 70 Euro.

  Lees meer over prijzen »
Reserveer nu

Locatie