Geweldig mooie villa Val di Pioca

Geweldig mooie villa gelegen in het hart van Toscane, 35 kilometer ten zuiden van Siena. De boerderij dateert uit 1851 en is met veel smaak gerenoveerd. Door de vele originele toscaanse details heeft deze boerderij de authentieke stijl en sfeer behouden.

De voormalige boerderij ligt aan het einde van een weg nabij het middeleeuwse dorpje Chiusure en in de buurt van het klooster Monte Oliveto Maggiore. De villa is te bereiken via een typische toscaanse ‘strada bianca’ of terwijl een zandweg van ca. 2 km welke omhoog en omlaag kronkelt, waar je door bossen en velden rijdt tot aan de villa. Geen andere huizen, geen verkeer, geen andere geluiden dan die van de natuur. Hier waan je je in een andere tijd en kun je genieten van rust en ruimte.

Indeling:

De boerderij, die uit traditionele Siënese rode bakstenen gebouwd is, bevat een ruime open woonkamer, mooi en praktisch ingerichte keuken, speelkamer, studeerkamer, toilet en tevens een ruim opgezette berg-wasruimte. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 ruime badkamers allen zeer smaakvol ingericht.

In de geweldig tuin, aangelegd door een engelse tuinarchitect, vindt u o.a. verschillende terrasen, een geweldige productieve moestuin en een goed gebouwd zwembad boven de grond. Tevens zijn er een aantal bijgebouwen waaronder een grote schuur met veel mogelijkheden. Denk aan een tweede woning, fitnessclub, pension, spa, studio, etc tevens met een eigen tuin.

Bijzonderheden:

De woning is volledig gerenoveerd met nieuwe eiken kozijnen (deels staal) voorzien van muskietennetten, de begane grond heeft terracotta vloeren en de eerste verdieping mooie eiken houten vloeren. de boerderij heeft een nieuw dak, centrale verwarming met een eigen gastank, de elektra is vernieuwd en in de tuin een verborgen biologische septic tank. De meeste zones van de tuin zijn voorzien van een irrigatiesystemen.

Kortom: DIT IS EEN ABSOLUTE AANRADER en zeker een bezichtiging waard!

Meer informatie »

Locatie