Mooie gerestaureerde woning gelegen nabij Firenze

Uniek, volledig gerenoveerd huis bestaande uit 2 verdiepingen gelegen nabij het geweldig mooie Firenze. Prachtig vrij uitzicht over de heuvels. Met een mooi aangelegde en ruime tuin.

De villa is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond heeft een prachtige ingang door middel van openslaande arken. Het plafonds is hier maar liefst 3,05 meter hoog, een living met open haard, welke toegang geeft tot het, overdekte terras, keuken, eetkamer, tweetal kamers en badkamer. Middels een trap in de living bereik je de eerste verdieping waar je een ruime slaapkamer vind en een goed verzorgde badkamer. Tevens is er op deze verdieping toegang tot een vide.

In de ruim opgezette tuin is er de mogelijkheid een zwembad aan te leggen. Tekeningen en vergunningen zijn reeds in het bezit van de eigenaar. 

Deze woning is absoluut een bezichtiging waard! Mooie heuvelachtige omgeving, en prachtige vergezichten: laat u verleiden tot de prachtige eenvoud van de Toscaanse natuur terwijl je op 15 minuten rijafstand van firenze bent.

Vraagprijs euro 480.000,-

Deze woning is eventueel ook te huur. 

 

Meer informatie »

Locatie